Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΤΟ... «ΣΙΝΙΑΛΟ» ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΚΡΕΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αναμένει πλέον, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "Contra.gr", η Ρόμα να δώσει τα χέρια με τους ερυθρόλευκους, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα (με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι).

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, επέστρεψε την Παρασκευή στην Αθήνα μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που έκανε στην ιδιαίτερη πατρίδα του και πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι ασχολείται τις τελευταίες ώρες με την περίπτωση απόκτησης του Γκρέκο, όπως και με το ενδεχόμενο παραχώρησης του Νέμεθ στη Ρόντα.

Ο 26χρονος κεντρικός μέσος περιμένει το... "σινιάλο" της Ρόμα, προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα, με τους Ρωμαίους -όπως αναφέρουν την Παρασκευή ιταλικά ΜΜΕ- να ποντάρουν και στα χρήματα που θα λάβουν από τον Ολυμπιακό, προσθέτοντάς τα σε εκείνα που σκοπεύουν να δώσουν στην Κιέβο Βερόνα για τη μεταγραφή του Μίκαελ Μπράντλεϊ.

Ο Γκρέκο χρησιμοποιήθηκε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις στη Ρόμα τις δύο τελευταίες περιόδους, γεγονός που έκανε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να προσέξει ιδιαίτερα την περίπτωσή του, τοποθετώντας τον ψηλά στη λίστα του. Στον αγώνα με τη Νάπολι στο πρωτάθλημα, για παράδειγμα, έπαιξε ως δεξιός εσωτερικός χαφ, με τον Ντε Ρόσι σε ρόλο ανασταλτικού μέσου και αριστερά τον Φάμπιο. Κόντρα στη Γιουβέντους αγωνίστηκε ως αριστερός εσωτερικός χαφ με τον Ντε Ρόσι και στο κέντρο και δεξιά τον Γκάγκο. Υπάρξαν επίσης παιχνίδια που είχε ρόλο αμυντικού χαφ, ενώ πρόπερσι στον αγώνα εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στα πλαίσια του Champion League, ο Γκρέκο χρησιμοποιήθηκε πίσω από τον σέντερ φορ (Μποριέλο), έχοντας πίσω του, τους Ντε Ρόσι και Μπρίγκι.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :