Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ... ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑBΩΝΑΣ


Στον Ολυμπιακό εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξετάσουν και πάλι περιπτώσεις παικτών, που τους απασχόλησαν από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας αφού οι Πορτογάλοι βγάζουν στο... σφυρί ποδοσφαιριστές του ρόστερ τους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα αρχίσουν εκ νέου να κοιτάζουν παίκτες όπως οι Ονιέβου, Ινσούα και Άντριεν Σίλβα που ανήκουν στο δυναμικό της Σπόρτινγκ και οι οποίοι δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι από τον Ζαρντίμ και την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα της Λισσαβώνας φέρεται διατεθειμένη να πουλήσει ή να δανείσει παίκτες.

Οπότε οι ερυθρόλευκοι θα σκεφτούν σοβαρά αν κάποιος ή κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της μπορεί να κάνουν στον Ολυμπιακό. Οριστικές αποφάσεις δεν υπάρχουν φυσικά. Τα πάντα θα τεθούν επί τάπητος στην σύσκεψη της Δευτέρας για τα μεταγραφικά που θα γίνει μεταξύ Ζαρντίμ, Βρέντζου και Κοβάσεβιτς.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :