Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

«ΒΛΕΠΟΥΝ» ΚΑΣΜΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΔΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Εκτός του Γερμανού Ντιμίτρι που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες με τους Νέους του Ολυμπιακού και αποτελεί προσωπική επιλογή του επικεφαλή της ακαδημίας Μπερντ Στορκ, οι ερυθρόλευκοι έχουν και άλλους παίκτες στη μεταγραφική τους λίστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΓΑΥΡΟΥ».

Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται στον Πανσερραϊκό και είναι οι Τρύφωνας Κασμερίδης και Στάθης Δαγκούλης, οι οποίοι θεωρούνται καλές περιπτώσεις και οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως δεν είναι... αδιάφοροι για τους δύο μικρούς.

Αμφότεροι είναι γεννημένοι το 1995, με τον Δαγκούλη να αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ο Κασμερίδης στο κέντρο της άμυνας και έχει το πλεονέκτημα πως είναι αριστεροπόδαρος. Μάλιστα ο τελευταίος έχει αγωνιστεί και στον χώρο της μεσαίας γραμμής, όμως από πέρυσι έχει αλλάξει θέση και αγωνίζεται στην άμυνα. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται και για τους δύο για το τμήμα κάτω των 17 ετών, όπου έχουν ήδη γίνει πέντε προσθήκες νέων ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά για τους δύο αυτούς παίκτες του Πανσερραϊκού, οι ερυθρόλευκοι δεν είναι ο μόνος σύλλογος που ενδιαφέρεται για την περίπτωσή τους, αφού βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο και των Ατρομήτου, Παναθηναϊκού.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :