Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ «ΔΕΣΕΙ» ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΝΕΟ 5ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βασίλη Τοροσίδη για πολλά ακόμα χρόνια είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τον πρόεδρο των ερυθρόλευκων, Βαγγέλη Μαρινάκη, να ετοιμάζει δελεαστική πρόταση.

Πρόθεση των ιθυνόντων του Θρύλου είναι να διατηρήσουν τον αρχηγό τους στο ρόστερ της ομάδας και μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Νάπολι στην Ιταλία αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Η πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδας στον Τοροσίδη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» θα είναι για πενταετές συμβόλαιο με τις συνολικές του αποδοχές να ανέρχονται κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτό το ποσό δεν περιλαμβάνονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, δηλαδή κατάκτησης τίτλων στην Ελλάδα και πορείας στην Ευρώπη.

Σε περίπτωση που γίνει αυτό, το θέμα θα βρίσκεται πλέον καθαρά στην ευχέρεια του 27χρονου αμυντικού καθώς θα κληθεί να αποφασίσει αν θα παραμείνει για να γίνει η επόμενη σημαία του Ολυμπιακού ή αν θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του με μια μεταγραφή σε ομάδα του Καμπιονάτο με τις Νάπολι και Ρόμα να είναι οι βασικές υποψήφιες για την απόκτησή του.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :