Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Σύσκεψη με επικεφαλής τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ξεκαθαρίζει τη μεταγραφή του αντι-Μιραλάς, με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων να έχουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", ως φαβορί τον Λεγεάρ, βροχή από προτάσεις και να το ψάχνουν μέχρι και για Αρσάβιν, Μπόγιαν!

Στον Ολυμπιακό το ζήτημα της απόκτησης ακραίου επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά και θα καλύψει το κενό του Βέλγου που πήρε μεταγραφή για την Έβερτον, έχει μπει στο τελικό στάδιο, καθώς πλέον πιέζει και ο χρόνος.

Σε σύσκεψη με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με συμμετοχή των Ζαρντίμ, Βρέντζου και Κοβάσεβιτς θα ληφθεί η τελική απόφαση για τον «εκλεκτό» της πιο μεγάλης από τις πολλές μεταγραφές που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός.

Ο Βέλγος Τζόναθαν Λεγεάρ της Τέρεκ Γκρόζνι προβάλλει ως το το φαβορί, παρόλο που στον Ολυμπιακό δεν επιβεβαίωναν τη βεβαιότητα των συμπατριωτών του για τον δανεισμό του 25χρονου παίκτηυ από τη ρωσική ομάδα, ούτε τα λόγια του ατζέντη του περί εξουσιοδότησης από τους ερυθρόλευκους να προχωρήσει τη συμφωνία.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός ασχολείται με πολλές περιπτώσεις. Ακόμη και με κάποιες που μοιάζουν ανέφικτες όπως των πανάκριβων Αντρέι Αρσάβιν, Μπόγιαν Κρκιτς, Νενέ και Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

Πάντα στο πλάνο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γάλλος Κακουτά της Τσέλσι, ενώ έχουν προταθεί κι άλλοι παίκτες από τη Γαλλία όπως ο Σιναμά Πογκόλ της Σπόρτιγκ, ο Σακό της Σεντ Ετιέν και ο Σαγκμπό της Εβιάν.

Αλλά και ο Βραζιλιάνος Ντεντίνιο της Σαχτάρ, με τον Ιάπωνα Μοριμότο της Κατάνια.

Θα ληφθεί απόφαση, αναλόγως και με το τι θα πει ο προπονητής για το αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τελικά για αμυντικό μέσο (ακούγεται ξανά ο Κολομβιανός Κάρλος Σάντσες) ή αριστερό μπακ.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :