Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΦΕΛΑΪΝΙ : ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΙΣΤ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ


Την ένθερμη υποδοχή του Φελαϊνί δέχτηκε ο Κέβιν Μιραλάς κατά τη διάρκεια της πρώτης του προπόνησης με τα χρώματα της Έβερτον. Ο 24χρονος Βέλγος καλωσόρισε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και τον συμβούλεψε να διασκεδάσει τη θητεία του στο… ιδιαίτερο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ακόμη, ο συμπαίκτης του Μιραλάς στην εθνική ομάδα του Βελγίου τόνισε πως είναι χαρούμενος για τη συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση των «ζαχαρωτών», χαρακτηρίζοντάς τον έξυπνο και καλό ποδοσφαιριστή.

«Τον καλωσόρισα στην Premier League, είναι δύσκολο βήμα να μετακομίσεις σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Του είπα να διασκεδάσει επειδή είναι ιδιαίτερο πρωτάθλημα.

Νομίζω ότι είναι καλό για την Έβερτον επειδή είναι καλός παίκτης και χρειαζόμαστε τέτοιους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Ελπίζω να σκοράρει πολλά γκολ με την Έβερτον και να δώσει πολλές ασιστ», ήταν τα λόγια του Φελαϊνί για να συμπληρώσει:

«Είναι έξυπνος και καλός τύπος, νομίζω ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα. Θα είναι πολύ χαρούμενος εδώ», πρόσθεσε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :