Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


Σκληρή γλώσσα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και της γενικότερης πολιτικής εντυπώσεων που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός, χρησιμοποίησε ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, μετά την λήξη του αγώνα με την Βέροια.

Ο κ. Θεοδωρίδης θέλησε με τον δικό του τρόπο να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και παράλληλα να στείλει το μήνυμά του προς τους διάφορους αμφισβητίες των νταμπλούχων Ελλάδας.

«Πάντα τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν κινδύνους. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, δύσκολη έδρα, αλλά και δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Εκτιμώ ότι θα περάσουν δύσκολα ομάδες από εδώ» ήταν η αρχική τοποθέτηση του υψηλόβαθμου διοικητικού στελέχους της ερυθρόλυκης ΠΑΕ, για να προσθέσει, ρίχνοντας ευθείες βολές κατά της ...πράσινης προπαγάνδας:

«Περιμένουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα, για να απαντήσουμε στον κύριο Αλαφούζο. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με ανύπαρκτα πράγματα»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :