Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΚΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ...


Πάμπλο Κοντρέρας και Σεμπάστιαν Σκιλασί φαντάζουν ως οι δύο επικρατέστεροι για την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν στην λίστα τους και τον Κρις.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει διαγράψει μία πολύ σημαντική καριέρα με την Λιόν, όντας μάλιστα και ο επί σειρά ετών αρχηγός της. Βέβαια αυτή την στιγμή δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο, ωστόσο έχοντας «πατήσει» τα 35, οι Λιονέ των παραχωρούν κι έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής».

Παρά την ηλικία του πάντως, ήταν και πέρυσι από τα βασικά στελέχη της ομάδας του, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Διαθέτει και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που επιζητάει ο Ολυμπιακός, ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στο 35, αποτελεί σίγουρα ανασταλτικό παράγοντα...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :