Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΕΜΠΟΔΙΟ» Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ!


Στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου έχουν «κολλήσει» οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Στράτο Περπέρογλου, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει στο οικονομικό, αλλά υπάρχει διαφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο 28χρόνος φόργουορντ ζητά να υπογράψει διετές συμβόλαιο, ενώ οι ερυθρόλευκοι του προτείνουν 1+1 χρόνια με δικαίωμα τους για ανανέωση. Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα, όμως, οι δύο πλευρές έχουν πλησιάσει πολύ.

Ο Περπέρογλου στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό φαίνεται πολύ απογοητευμένος από την στάση του Παναθηναϊκού απέναντι του και δείχνει να έχει ξεπεράσει τους δισταγμούς για την μετακίνηση από τον ένα «αιώνιο» αντίπαλο στον άλλο. Μεταγραφή, που εάν ολοκληρωθεί θα προκαλέσει... σεισμικές δονήσεις.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :