Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΜΑΡΕΣΚΑ : ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ


Την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Έντσο Μαρέσκα, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.

Για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος ανήκει στη Μάλαγα και δεν ήρθε στην Ελλάδα να αγωνιστεί κόντρα στους ερυθρόλευκους, έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες έντονη φημολογία πως επόμενος σταθμό στην καριέρα του θα είναι η Σαμπντόρια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο 32χρονος παίκτης έχει φύγει από την Ιταλία από το 2005 και τώρα θεωρεί πως έφτασε η ώρα να επιστρέψει.

«Ναι, τώρα θέλω να επιστρέψω στην Ιταλία. Το ποδόσφαιρό μας, όπως και ολόκληρη η χώρα, δεν έχει την καλύτερη εικόνα. Το σκάνδαλο “Calciopoli”, τα στοιχήματα και άλλα θέματα δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο του αθλητισμού. Πρόκειται για μία σειρά από άσχημα περιστατικά και αυτή την γνώμη έχω σχηματίσει. Θα είμαι χαρούμενος αν παίξω ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα», τόνισε ο Ιταλός χαφ.

Ο Μαρέσκα έχει αγωνιστεί στη Γουέστ Μπρομ, τον Ολυμπιακό και στην Ισπανία για τη Σεβίλλη και τη Μάλαγα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :