Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

«ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ»!


«Περίπου προ μηνός είχαμε συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό, αλλά στην συνέχεια... εξαφανίστηκε για δέκα ημέρες», αποκαλύπτουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", πηγές του Πανιωνίου για το σίριαλ της μεταγραφής του Βασίλη Καββαδά!

Στην «πλατεία» υποστηρίζουν ότι υπήρχε προφορική συμφωνία του ιδιοκτήτη του «Ιστορικού», Ηλία Λιανού, με την διοίκηση των ερυθρόλευκων, περίπου στα μέσα του προηγούμενου μήνα Ιουλίου για την πώληση του 21χρόνου σέντερ μετά από δύο επαφές των δύο πλευρών για ποσό περίπου 300.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των απαιτήσεων του Ιωνικού Νικαίας. Μετά την προφορική συμφωνία όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές του δημοσιεύματος, ωστόσο, ο Πανιώνιος δεν ενοχλήθηκε από τον Ολυμπιακό για περίπου δέκα ημέρες και έτσι η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Στον Πανιώνιο λένε ότι οι ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν πάλι όταν ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην κατάθεση επίσημης πρότασης στον Λιανό. Πρόταση, που ο ιδιοκτήτης των «κυανέρυθρων» αποδέχθηκε προφορικά. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ωστόσο, από τότε και μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Πανιώνιο για την αγορά του Καββάδα! Κάτι, που έχει προκαλέσει εκνευρισμό και προβληματισμό στην Νέα Σμύρνη.

Η προτίμηση και οι προτάσεις

Όσον αφορά στον ίδιο τον Νικαιώτη σέντερ, στην «πλατεία» υποστηρίζουν ότι ο Καββαδάς είχε ερωτηθεί προ μηνός για το ποια από τις δύο ομάδες Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό προτιμά και απάντησε ότι δεν έχει προτίμηση. Σε χθεσινή συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου Ηλία Λιανό ο πατέρας του 21χρόνου σέντερ και ο ατζέντης του Νίκος Λώτσος δήλωσαν ότι ο Καββαδάς θέλει να πάρει μεταγραφή στους ερυθρόλευκους. Σύμφωνα με όσα λέγονται στην «πλατεία» και επικαλείται το δημοσίευμα, το παράδοξο είναι ότι η προσφορά του Παναθηναϊκού στον Νικαιώτη σέντερ είναι καλύτερη. Οι «πράσινοι» προσφέρουν πενταετές συμβόλαιο στον Καββαδά με αποδοχές 80.000 ευρώ για την πρώτη σεζόν, ενώ ο Ολυμπιακός συμβόλαιο για 1+1+1 έτη με χαμηλότερες αποδοχές, σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

«Θα μείνει στον Πανιώνιο»

Στον Πανιώνιο λένε, επίσης, ότι μεταγραφή δεν θα γίνει υπό την πίεση δημοσιευμάτων και ότι το πιο πιθανό είναι ο 21χρόνος σέντερ να παραμείνει στην «πλατεία». Στην Νέα Σμύρνη θέλουν το... σίριαλ της μεταγραφής του Καββαδά να πάρει οριστικό τέλος, είτε με την παραμονή του 21χρόνου σέντερ στην ομάδα τους, είτε με την παραχώρηση του σε έναν από τους δύο «αιώνιους» έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και πριν την αναχώρηση της αποστολής του «Ιστορικού» για την Νάουσα, που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα 27 του μηνός. Και αυτό γιατί το θέμα του Καββαδά έχει... μπλοκάρει τον σχεδιασμό της ομάδας. Εάν δεν ξεκαθαρίσει το ζήτημα του 21χρόνου σέντερ, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν μπορεί να αποφασίσει για την σύνθεση της «φροντ λάιν» της ομάδας της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :