Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας θα διεξαχθεί η πρεμιέρα της τοπικής ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι διεργασίες που γίνονταν στο γήπεδο ολοκληρώθηκαν και η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα γίνει κανονικά στην έδρα των γηπεδούχων, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Βέροια.

Το τελευταίο διάστημα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, γινόταν αγώνας… δρόμου για να είναι έτοιμο το γήπεδο της Βέροιας για την πρεμιέρα της κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας. Μάλιστα, ήταν εξαιρετικά αμφίβολη η έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων, με τους αρμόδιους να έχουν επιλέξει τη Λάρισα ως εναλλακτική λύση. Ωστόσο, η Βέροια εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι πλέον δεν τίθεται κανένα θέμα αλλαγής της έδρας και όλα θα κυλήσουν ομάλά.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού μάλιστα τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ζητήσει και επισήμως εισιτήρια για την έκτος έδρας πρεμιέρα, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν το παιχνίδι πραγματοποιούταν στη Λάρισα, καθώς η αστυνομία είχε αντιρρήσεις, όπως έχουμε αναφέρει.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει ότι ο αγώνας Π.Α.Ε. Βέροια - Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 1η Αγωνιστική της Superlegaue 2012/13, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, στις 26/08/2012 και ώρα 21.30».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :