Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΣΚΙΛΑΣΙ ΚΑΙ ΟΙ... ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ


Ο 32χρονος παίκτης της Άρσεναλ, Σεμπαστιάν Σκιλασί, ο οποίος έχει προταθεί και εξετάζεται πολύ σοβαρά από τους ερυθρόλευκους, παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα, ενώ το κασέ του υπολογίζεται στις 800.000 με 900.000 ευρώ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ήταν σε συνεχή επαφή με την πλευρά του Γάλλου στόπερ και κάποιες πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία. Το κόστος της μεταγραφής του Σκιλασί ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθεί θετική εξέλιξη στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Παράλληλα πάντως στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μία από αυτές είναι ο Μίλαν Μπίσεβατς, αλλά το κασέ του φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Γκάμπριελ Χάιντσε δεν έχει βρει ακόμα ομάδα και είναι πάντα στα υπ' όψιν, όπως και ο Ονιέγου της Σπόρτινγκ, ο οποίος έχει ενημερωθεί να ψάξει για ομάδα.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, με το ταξίδι του Ολυμπιακού στη Λισαβόνα να μιλήσουν οι δύο σύλλογοι για τον Αμερικανό στόπερ. Ο Σερένο της Πόρτο φαίνεται να είναι έσχατη λύση στη σχετική λίστα, αλλά τίποτα δεν πρέπει ν' αποκλειστεί.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :