Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ!


Σήμερα το βράδυ (NS1, 21:00) ο Ολυμπιακός... αποκαλύπεται μπροστά στο λαό του!

Ο Θρύλος μας αντιμετωπίζει τη Μάλαγα στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι στο "σπίτι" τους πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Τα εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι με τους Ισπανούς φεύγουν με γοργούς ρυθμούς και στο "Ναό" αναμένεται να παρευρεθεί αρκετός κόσμος.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, άφησε εκτός αποστολής τους Σουμπίνιο, Ντιελνά και Ποτουρίδη, τους οποίους θα ακολουθήσουν σίγουρα κι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι θα δοθούν δανεικοί, θα πουληθούν ή θα μείνουν ελεύθεροι.

Στο φιλικό κόντρα στη Μάλαγα ξεκινά ουσιαστικά το μοντάρισμα, καθώς μέχρι τώρα ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων ενδιαφερόταν περισσότερο για το ποιοι αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ και κατά δεύτερο λόγο για το ποιοι θα ξεκινούν στην ενδεκάδα.

Ο Ζαρντίμ θα δώσει, βέβαια, χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες, αλλά σίγουρα δεν θα παίξουν οι Γκρέκο, Μιραλάς, που δεν είναι ακόμα έτοιμοι...

Από την άλλη η Μάλαγα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και ο Πελεγκρίνι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που έφερε στην Ελλάδα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :