Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

«ΠΡΩΤΗ» ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ... ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ!


Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του και τους δεκατρείς παίκτες του ρόστερ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βρίσκω όλους στην ομάδα. Ήταν σημαντικό που μείνατε όλοι για να συνεχίσουμε στα μονοπάτια της περυσινής σεζόν. Χαίρομαι επίσης και για τις δύο σημαντικές προσθήκες που έγιναν», είπε ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων.

Αξιοσημείωτο είναι το πάθος και η συνέπεια του Έισι Λο, ο οποίος αφίχθη στην Ελλάδα, στις 9:30 το πρωί και τέσσερις ώρες μετά πήγε στο ΣΕΦ για προπόνηση.

Χαμογελαστός και άνετος έδειχνε ο Στράτος Περπέρογλου, με τους νέους του συμπαίκτες να τον…πειράζουν λέγοντάς του πόσο του πάνε τα κόκκινα!

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι τις 27 Αυγούστου με προπονήσεις μπάσκετ στο ΣΕΦ και φυσικής κατάστασης στη Βουλιαγμένη και στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου για δέκα ημέρας θα γίνει το βασικό μοντάρισμα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :