Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ


Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας περιόδου βρίσκεται στην τελική της ευθεία, αφού από την άλλη εβδομάδα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ανυπομονεί για το κυριακάτικο φιλικό με τη Νάπολι, προκειμένου να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του, λίγες μέρες πριν τον εναρκτήριο αγώνα με την Βέροια.

Οι παίκτες του Θρύλου, στην σημερινή προπόνηση δούλεψαν πάνω στην φυσική κατάσταση, ενώ έκαναν και ασκήσεις πάνω στην τεχνική και την τακτική.

Επίσης, το πρόγραμμα περιλάμβανε και τελειώματα των φάσεων, αλλά και οικογενειακό διπλό. Οι ερυθρόλευκοι το Σάββατο έχουν προπόνηση στις 8.30 το πρωί, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ανακοινώνει μετά το τέλος της, την αποστολή για την Ιταλία.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :