Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΝΤΟΡΣΕΪ... ΣΤΗ ΦΕΝEΡΜΠΑΧΤΣΕ Ο ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που έρχεται για την παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό, ο οποίος απέρριψε τον Ντέιβιντ Άντερσεν, που με τη σειρά του συμφώνησε με την Φενέρμπαχτσε.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα προσπαθήσουν να πείσουν εντός της επόμενης εβδομάδας τον 29χρόνο Αμερικανό σέντερ να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Εάν οι δύο πλευρές δεν τα... βρουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα τότε η μεταξύ τους διαφορά θα είναι πολύ δύσκολο να «γεφυρωθεί» και πιθανώς οι ερυθρόλευκοι να αναζητήσουν με μεγαλύτερη ένταση εναλλακτικές λύσεις στην αμερικανική αγορά για να καλύψουν την θέση του βασικού «πέντε».

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, απέρριψε τον Ντέιβιντ Άντερσεν, που του προτάθηκε πριν συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Αυστραλός ψηλός διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον ψηλό, τον οποίο χρειάζεται ο Θρύλος. Ο ιδανικός για την θέση είναι ο Ντόρσεϊ, γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός επιμένει για την παραμονή του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :