Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

«ΟΧΙ» ΚΑΙ ΓΙΑ... ΦΩΤΣΗ, ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ!


Το... κόλπο γκρόσο με την επιστροφή του Αντώνη Φώτη προσπάθησαν να κάνουν οι δεύτεροι, αλλά άκουσαν ένα μεγαλοπρεπέστατο "ΟΧΙ" από τους ανθρώπους της Αρμάνι, οι οποίοι ούτε συζήτησαν τέτοιο ενδεχόμενο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν παραχωρείται.

Η διάθεση μάλιστα του Παναθηναϊκού ήταν να προσφέρει στον «μπάτμαν» ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για να τον δελεάσει να επιστρέψει, ίδιο μάλιστα με αυτό που είχε στην ιταλική ομάδα, σύμφωνα με τη «Sportday».

H υπόθεση ωστόσο «κόλλησε» στην διοίκηση των Μιλανέζων, που είπαν στους "πράσινους" ότι δεν πρόκειται να αφήσουν μία από τις βασικές τους μονάδες.

«Έχει συμβόλαιο μαζί μας και είναι ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας για την επόμενη σεζόν», φέρονται να δήλωσαν οι άνθρωποι της Αρμάνι κι έτσι οι σκέψεις επιστροφής του Φώτση, έμειναν... όνειρο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :