Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΗΤΤΗΤΗ Η ΑΡΣΕΝΑΛ 1-1 ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ *ΒΙΝΤΕΟ*

Η Άρσεναλ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από το «Etihad», δείχνοντας παράλληλα πολύ καλά στοιχεία, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η Σίτι προηγήθηκε από τραγικό λάθος του Μανόνε και οι "κανονιέρηδες" ισοφάρισαν με πανομοιότυπο τρόπο.

Για ένα ημίχρονο, η ομάδα του Βενγκέρ κυριάρχησε στο γήπεδο της περσινής πρωταθλήτριας, η οποία έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει. Προδόθηκε ωστόσο από τον τερματοφύλακα της στο 40', για να ισοφαρίσει στο 82' με τον Κοσιελνί και να πάρει τον βαθμό που δικαιούταν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της αντιπάλου του Ολυμπιακού δεν ήταν η ίδια με το πρώτο, ωστόσο ανά διαστήματα έβγαζε πολύ ενέργεια, ωραίους συνδυασμούς και έδειξε ότι της ταιριάζει η υψηλός ρυθμός.

Εννιά βαθμοί, τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες και για τις δύο ομάδες!

Mάντσεστερ Σίτι (Μαντσίνι): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Λέσκοτ, Κλισί, Χάβι Γκαρσία, Τουρέ, Σίλβα, Σινκλέρ (46' Ρόντγουελ), Αγουέρο (85' Μπαλοτέλι), Τζέκο (68' Τέβες)

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Μανόνε, Τζέκινσον, Κοσιελνί, Μερτεσάκερ, Γκιμπς, Ράμσεϊ, Ντιαμπί (71' Ζιρού), Αρτέτα, Καθόρλα, Ζερβίνιο (90΄ Κοκλέν), Ποντόλσκι (72' Γουόλκοτ)






Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :