Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΖΑΡΝΤΙΜ : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ... ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες του για την συνέχεια των υποχρεώσεών τους σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετέφερε στους παίκτες του τα συγχαρητήριά του για τη νίκη και την προσπάθειά τους στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

«Συγχαρητήρια σε όλους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Τώρα προχωράμε, κοιτώντας την συνέχεια καθώς έχουμε και δύσκολα ματς και δουλειά μπροστά μας», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαρντίμ στους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο ίδιος πάντως αναγνωρίζει ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί και άλλο. Επίσης αντιλαμβάνεται σε μεγάλο βαθμό πως οφείλει να παρουσιάσει μία σαφώς διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για την 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού ο στόχος στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι μία όσο το δυνατόν πιο καλή εμφάνιση.




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :