Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Μεμονωμένα θα πάνε στα Γιάννενα οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που θα θελήσουν να δουν από κοντά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να φέρει την ευθύνη για τη συμπεριφορά τους.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στους "Ζωσιμάδες" η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ολυμπιακού.

Το παρών έδωσαν ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας της Ηπείρου, Φώντας Βρόσγος, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων των Ηπειρωτών, Γιώργος Ιωάννου, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, Κώστας Παναγόπουλος, ο παρατηρητής και ελεγκτής αγώνων, Δημήτρης Κώτσης, ο υπεύθυνος των "Ζωσιμάδων", Φίλλιπας Καρράς, ο αστυνομικός διευθυντής, Ανδρέας Παπιγκιώτης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής, Ηλίας Ντότης, ο υποδιευθυντής τμήματος Ιωαννίνων, Πέτρος Μοσχοφίδης, και ο διοικητής της Τροχαίας, κ. Πετσινός.

Η απόφαση, που λήφθηκε, ήταν να παραχωρηθεί η Θύρα 7 στους οπαδούς του Θρύλου, αλλά να πάνε στα Γιάννινα μεμονωμένα και όχι οργανωμένα και να πάρουν τις θέσεις τους στις κερκίδες χωρίς να φοράνε διακριτικά της ομάδας τους και να έχουν πανό.

Μάλιστα, αποφασίστηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός να φέρει και την ευθύνη για την όποια συμπεριφορά τους στο γήπεδο.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :