Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ ΑΠΟΨΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!


Οι παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακού, νίκησαν χθες (83-76) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που αντιμετώπισαν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και σήμερα (21:45) θα βρουν μπροστά τους τη Σιένα, την οποία απέκλεισαν στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, παίρνοντας την πρόκριση στο Final 4 της Πόλης!

Χθες οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκαν με το δεξί στο «Trofeo Citta Di Cagliari», καθώς ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στο... repeat του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σε αντίθεση, με το φιλικό απέναντι στη Σάσαρι, οι ερυθρόλευκοι είχαν καλή αμυντική αντίδραση –κατά διαστήματα- και με τον Βασίλη Σπανούλη «φορτάτο» και με φόρα από την περσινή -εξαιρετική χρονιά- έφτασαν στο ροζ φύλλο.

Η Σιένα δεν θυμίζει, σε καμία περίπτωση, την ομάδα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός πέρυσι, πριν το Final 4 της Ευρωλίγκας. Μάλιστα στους πρωταθλητές Ιταλίας έχει γίνει μία γενική… ανακαίνιση. Αρχικά, στον πάγκο της δεν βρίσκεται πλέον ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, αλλά ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Λούκα Μπάνκι. Επίσης, στο ρόστερ της, δεν υπάρχουν πλέον παίκτες-κλειδιά όπως οι Στόουνρουκ (αποσύρθηκε), ΜακΚάλεμπ (Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ), Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Ζαλγκίρις), Καουκένας (Ζαλγκίρις), Άντερσεν (Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ) και φυσικά ο δικός μας, Νίκος Ζήσης (Μπιλμπάο).

Από την παλιά... «φρουρά» έχουν μείνει στην ομάδα της Τοσκάνης, οι Μος, Καραρέτο και Ρες. Παρ’ όλα αυτά, ικανοποιητικές –για το ιταλικό πρωτάθλημα- μπορούν να χαρακτηριστούν οι μεταγραφικές της κινήσεις. Το καλοκαίρι απέκτησε τον γνωστό μας από τη θητεία του στον Άρη, Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος αγωνιζόταν στη Γερμανία και την Όλντενμπουργκ. Τον Ντάνιελ Χάκετ, ένας παίκτης που έχει μεγάλη πείρα από τα ιταλικά γήπεδα και μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια, κάτι που μπορεί να κάνει και ο έμπειρος Σέρβος, Αλεξάνταρ Ράσιτς.

Καλές προσθήκες έκανε και στη φροντ λάιν, αποκτώντας τον Γεωργιανό διεθνή, Βίκτορ Σανικίτζε αλλά και τον Μάριο Κασούν, με τον τελευταίο να έχει ένα καλό βιογραφικό, αγωνιζόμενος σε Μάτζικ, Μπαρτσελόνα, Εφές.

Το... repeat του τελικού της Ευρωλίγκας έγινε χθες από τον Ολυμπιακό, ο οποίος απόψε (21:45) έχει την ευκαιρία να επαναλάβει και μία από τις τρεις νίκες που πήρε πέρσι κόντρα στη Σιένα, στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Oι πρωταθλητές Ευρώπης θα κυνηγήσουν απόψε λοιπόν το απόλυτο στα φιλικά προετοιμασίας, αφού μέχρι στιγμής μετρούν 4/4 (δύο φιλικά με τον Απόλλωνα Πάτρας στο Καρπενήσι, το φιλικό με τη Ντιναμό Σάσαρι και το χθεσινό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας).



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :