Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ-ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Τη συγκυρία, που θέλει ομάδες κολοσσούς να είναι εκτός Champions League του πόλο και τις υπόλοιπες (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) πάνω-κάτω στα μέτρα του, θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος μαθαίνει σήμερα ποιους αντιπάλους θα συναντήσει στη φάση των ομίλων.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" και σύμφωνα με το φετινό σύστημα, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα λάβουν μέρος 24 ομάδες, χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους των έξι. Έπειτα από 10 παιχνίδια, που θα ξεκινήσουν στις 26 Σεπτεμβρίου, οι τέσσερις πρώτες θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση, με τελικό σκοπό να προκύψει η τετράδα του Final 4.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να... ξορκίσουν την περσινή κακή ανάμνηση του άδοξου αποκλεισμού στην τελευταία αγωνιστική, αποτέλεσμα της ήττας από την αδιάφορη Βουλιαγμένη, με μία πρόκριση στην επόμενη φάση και συμμετοχή τουλάχιστον στην οκτάδα.

Μέχρι στιγμής είναι γνωστές οι 20 ομάδες, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις θα προκύψουν από τους ομίλους σε Γεωργία και Ελβετία (13-16/9).

Μάλιστα δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως αν θα πρόκειται για κλήρωση ή για ορισμό, όπως και πέρσι, με γεωγραφικά κριτήρια, προκειμένου να περιοριστούν όσο γίνεται τα έξοδα των ομάδων για τις μετακινήσεις.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :