Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ήττα από την Λοκομοτίβ Κούμπαν και κέρδισε σχετικά εύκολα την Ζαλγκίρις Κάουνας στο σημερινό παιχνίδι, στάθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το παιχνίδι.

Ο Ελληνας τεχνικός είπε ότι η ομάδα του αντέδρασε σωστά, ωστόσο παραδέχθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων του.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ΤΣΣΚΑ και τους διοργανωτές γι' αυτό το τουρνουά. Ήταν δυο εξαιρετικά φιλικά. Είχαμε καλή αντίδραση σήμερα και είναι σημαντικό ότι μιλήσαμε σήμερα και δείξαμε ότι αφήσαμε πίσω μας το χθεσινό παιχνίδι (με την Λοκομοτίβ Κούμπαν). Είναι πολύ σημαντικό αυτό σε τέτοιο επίπεδο. Σήμερα είχαμε διάφορα σχήματα τα οποία δεν είναι συνηθισμένα για μας όπως το ότι είχαμε τρια γκαρντ στην ίδια πεντάδα και ότι παίξαμε με τον Κάιλ (Χάινς) στο τέσσερα, αφού δεν είχαμε στη διάθεσή μας τους Εϊσι Λο και Πέρο Αντιτς», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης κι Ελλάδας.

Για να συμπληρώσει αναφορικά με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του: «Δεν είμαστε 100% έτοιμοι για το ξεκίνημα της σεζόν. Πιέσαμε αρκετά τους παίκτες μας όλες αυτές τις μέρες και παίξαμε φιλικά με πρωταθλήτριες ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Σιένα, η Μακάμπι και η Μπάμπεργκ. Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά πρέπει να διορθώσουμε ακόμα αρκετά πράγματα, ειδικά στην άμυνα».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :