Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΖΙΡΟΥ : ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ


Η καριέρα του Ολιβιέ Ζιρού έχει πάρει την ανιούσα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Μονπελιέ και τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, αλλά ο Γάλλος επιθετικός έχει ακόμα ένα ισχυρό απωθημένο! Να γίνει βασικός με την φανέλα της εθνικής της χώρας του.

Ο ποδοσφαιριστής των «κανονιέρηδων» κλήθηκε για πρώτη φορά στους «τρικολόρ» λίγο πριν το Euro του 2012 από τον Λοράν Μπλαν κα παρόλο που παραμένει στις επιλογές και του Ντιντιέ Ντεσάν, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί πάνω από μισή ώρα.

Ο Ζιρού με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της FIFA, ενόψει του επικείμενου αγώνα με τη Λευκορωσία, τόνισε πως έχει τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται ο σύγχρονος επιθετικός, ενώ πρότεινε και το ιδανικό σύστημα που θα μπορούσε να χωρέσει τόσο τον ίδιο όσο και τον Καρίμ Μπενζεμά στο αρχικό σχήμα της ομάδας:

«Ο μοντέρνος στράικερ πρέπει να ξέρει να αμύνεται και να συμμετέχει στην προσπάθεια για να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Εγώ έχω μάθει να λειτουργώ έτσι», ανέφερε ο 26χρονος παίκτης, ο οποίος δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί ως βασικός:

«Θέλω να βρω τη θέση μου στην ομάδα, έτσι, αν βρίσκεται και ο Καρίμ στο γήπεδο το 4-4-2 θα βόλευε πολύ», κατέληξε ο Ζιρού.

Το πρόβλημα βέβαια για εκείνον είναι πως ο Ντεσάν δε φαίνεται να προτιμά το συγκεκριμένο σύστημα, αφού δεν έχει διάθεση να αλλάξει το σχήμα με τους τρεις μέσους που συνηθίζει να χρησιμοποιεί. Δεδομένου μάλιστα ότι προέρχεται και από τραυματισμό, μάλλον ο παίκτης της Άρσεναλ θα πρέπει να κάνει ακόμα υπομονή…



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :