Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ... ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σε σαφώς καλύτερη κατάσταση ήταν οι τραυματίες στον Ολυμπιακό την Παρασκευή με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου να αναφέρει πως πέραν του Τοροσίδη άπαντες θα προλάβουν την Άρσεναλ.

Οι Τοροσίδης, Αμπντούν, Φέισα και Φετφατζίδης κάνουν αγώνα δρόμου για να επανέλθουν άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο. Όλοι τους παρουσίασαν σημαντική βελτίωση σήμερα με συνέπεια οι γιατροί του Ολυμπιακού να εκτιμούν ότι εκτός από τον Τοροσίδη οι υπόλοιποι θα είναι λογικά έτοιμοι από ιατρικής πλευράς για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Βέβαια πιο ασφαλή συμπεράσματα θα εξαχθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Το αργότερο έως την Δευτέρα η εικόνα που θα έχει το ιατρικό τιμ των ερυθρόλευκων θα είναι πιο καλή και θα είναι σε θέση να προσδιορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια την κατάσταση των παραπάνω ποδοσφαιριστών.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :