Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΚΑΛΑΞΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!» ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


Με τον Ολυμπιακό ασχολούνται συνέχεια στην Τουρκία, με τον Τύπο της γειτονικής χώρας να έχει καθημερινά ρεπορτάζ για τους ερυθρόλευκους.

Ένα από αυτά ασχολείται με τα σενάρια για τον Ροναλντίνιο, λόγω της παρουσίας του αδερφού και ατζέντη του στην Αθήνα.

Για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο οποίος μένει ελεύθερος το χειμώνα από την Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά εξακολουθεί να έχει κασέ 8.000.000 ευρώ, οι Τούρκοι ενδιαφέρονται διότι έχει ακουστεί ότι οι πλουσιότερες ομάδες της χώρας τους κάνουν επαφές για τον «Ρόνι».

Σε δημοσιεύματά τους μάλιστα τονίζουν ότι οι μεγάλοι σύλλογοι της Τουρκίας που ονειρεύονται τον Ροναλντίνιο έχουν ισχυρούς αντίπαλους τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και τον Ολυμπιακό!

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός βέβαια έχει εκφραστεί με την πρόσφατη τοποθέτηση του υπεύθυνου Επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά, σχετικά με τις... ανοιχτές πόρτες που κρατούν οι ατζέντηδες και που ίσως βρουν πρόσφορο έδαφος με τον Ολυμπιακό από τον Δεκέμβρη και μετά, αφήνουν περιθώρια στα σενάρια να.. οργιάσουν.

Φυσικά, είναι μεγάλη διαφήμιση για τον νταμπλούχο Ελλάδας η συμμετοχή του ονόματός του σε τέτοιου επιπέδου μεταγραφικά σίριαλ, μόνο που είναι επίσης κατανοητό ότι - έστω και στα «τελειώματα» του - δεν είναι εύκολο να έρθει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :