Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΡΟΪ ΚΑΡΟΛ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ...

Τα προγνωστικά του για το μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι της πέμπτης αγωνισιτκής της Premier League μεταξύ της Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή 15.30, novasports 2, HD), έδωσε ο Ρόι Κάρολ, προβλέποντας νίκη των «μπέμπηδων» με 2-1.

O Boρειοιρλανδός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού προέβλεψε νίκη της παλιάς του ομάδας με σκορ 2-1 μέσα στο «Άνφιλντ».

Ρόι, την Κυριακή η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα θέλαμε την άποψή σου για το μεγάλο παιχνίδι στον «Άνφιλντ». «Πάντοτε τέτοιου είδους παιχνίδια ήταν πολύ δυνατά. Ακόμη και όταν ήμουν εγώ εκεί. Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Βέβαια, το καλό είναι πως όταν βρισκόμουν εκεί, με κάποιον τρόπο κατάφερνε πάντα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επικρατήσει. Είναι σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει στο πρωτάθλημα. Υπάρχει και κάποια πίεση, διότι είναι και η Τσέλσι ψηλά, οπότε έχουμε και έναν μεγάλο αντίπαλο. Πιστεύω πως θα νικήσει τη Λίβερπουλ και θα πάρει τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Για τους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ, πόσο ιδιαίτερα είναι τα παιχνίδια με την Λίβερπουλ; «Αυτές οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη προϊστορία. Πάντα ήταν δύσκολα αυτά τα παιχνίδια. Αλλά οι ποδοσφαιριστές ξέρουν πολύ καλά πόσο σημαντικά είναι. Πιστεύω πως και ο κόουτς, ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θα τους εξηγήσει τι πρέπει να κάνουν για να νικήσουν. Δε θα έχουν πρόβλημα. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι γιατί δε θα πρέπει να ξεχνάμε όπως οι δύο πόλεις δεν έχουν πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, μόλις 20 μίλια. Οπότε ουσιαστικά είναι αντιμέτωπες οι δύο πόλεις».

Μία πρόβλεψη; Ή ευχή; «Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις πόντους. Αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως θα τελειώσει 2-1 υπέρ της Μάντσεστερ».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :