Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

«ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ


Η διαρκής αγωνιστική βελτίωση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους αποτελεί έναν από τους ευχάριστους οιωνούς για τον προπονητή του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ένα από τα ζητήματα που καλείται να δουλέψει τεχνικός των ερυθρόλευκων, είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση της περιφέρειας. Ο Ολυμπιακός όπως είναι δομημένος από την περυσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν, που τον έφερε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης, θα στηριχθεί σε σημαντικό βαθμό στο καλό περιφερειακό σουτ, προκειμένου να "ξεκλειδώσει" τις αντίπαλες άμυνας.

Ο Βασίλης Σπανούλης με τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και την οξυδέρκειά του θα χρειαστεί πολλές φορές να πασάρει σε συμπαίκτες του που θα είναι «ακροβολισμένοι» και θα περιμένουν να "φορτώσουν" τα αντίπαλα καλάθια με τρίποντα! Παρόμοιες φάσεις, είδαμε πολλές στην διάρκεια της περασμένης σεζόν με τους Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Πέρο Άντιτς, Κώστα Ππαανικολάου, αλλά και τον Μάρκο Κέσελ (ο οποίος αποτελεί παρελθόν), να σουτάρουν για τρεις!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνει ότι ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις από την περιφέρεια. Ο Λιθουανός γκαρντ, ο οποίος πέρυσι δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά τη χρονιά, αλλά στους τελευταίους της μήνες ανέβασε επίπεδο, συμβάλλοντας και αυτός στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αναμένεται φέτος να έχει αναβαθμισμένο ρόλο.

Ο Μπαρτζώκας μέχρι στιγμής διαπιστώνει ότι ο 26χρονος Λιθουανός πηγαίνει αρκετά καλά στην προετοιμασία, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι κυρίως αυτός, όσο και ο νεοαποκτηθείς Στράτος Περπέρογλου θα αναλάβουν το βαρύ φορτίο να ηγηθούν στο σκοράρισμα από την γραμμή των 6,75 μέτρων.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :