Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

«ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (13/10) ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...»

«Το επόμενο Σάββατο (13/10) αρχίζει το πρωτάθλημα», είναι το κλίμα, που επικρατεί στις ομάδες της Α1, ενώ την προσεχή Τρίτη (9/10) θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", οι αντοχές των ΚΑΕ της Α1 είναι περιορισμένες, λόγω της αδύναμης διαπραγματευτικής θέσης τους. Οι περισσότερες βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση και δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του πρωταθλήματος από άλλο τηλεοπτικό σταθμό, πέραν της ΕΡΤ.

Σε εκείνο, που ελπίζουν είναι υπό την πίεση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, με τον οποίο αναμένεται να συναντηθεί η αντιπροσωπεία της Λίγκας αύριο Δευτέρα (8/10) η κρατική τηλεόραση να αυξήσει – έστω και λίγο - την προσφορά των 2,9 εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά και 600.000 ευρώ σε διαφημιστικό χρόνο, ώστε την προσεχή Τρίτη (9/10) να αποφασιστεί στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ η έναρξη του πρωταθλήματος για το επόμενο Σάββατο (9/10).

Το Δ.Σ. της Λίγκας ενδέχεται να αποφασίσει να γίνει το... τζάμπολ της Α1 το επόμενο Σάββατο ακόμη και εάν δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ σε ένδειξη καλής θέλησης.

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει, λοιπόν, το Σάββατο, αλλά παραμένει ερώτημα με πόσες ΚΑΕ θα τελειώσει, καθώς αρκετές ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Πρόβλημα, που οφείλεται σε διαδοχικά λάθη την τελευταία δεκαετία. Λάθη, που οδήγησαν στην απαξίωση του πρωταθλήματος και για τα οποία ευθύνη έχουν όλες οι ΚΑΕ. «Μεγάλες» και «μικρές». Με συνέπεια να... βουλιάζουν όλες μαζί, μιας και σημαντική μείωση των εσόδων τους από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Α1 δεν θα έχουν μόνο οι υπόλοιπες 12 ομάδες, αλλά και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :