Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΖΑΡΝΤΙΜ : ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως στόχο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, δηλώνοντας πως είναι περήφανος για τους παίκτες του.

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Γαλλία, προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, το ενδιαφέρον και των συμπατριωτών του Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην «Α΄Βola», κάνοντας λόγο ακόμα και για πρωτιά των ερυθρόλευκων στον όμιλο.

«Θα παλέψουμε για την 1η θέση του ομίλου», ανέφερε αρχικά ο Ζαρντίμ και πρόσθεσε: 

«Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη που για μένα είναι ακόμα πιο σημαντική, αφού είναι η πρώτη μου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση, ακόμα και ως πρώτοι, αν και ξέρω πως είναι δύσκολο».

Συνεχίζοντας ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε για τις επτά διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα πως: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αυτοί πέτυχαν το σερί και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως είναι εύκολο να συμβεί αυτό, αλλά δεν είναι αλήθεια. Όλοι θέλουν να νικήσουν τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με τις δυσκολίες που συνάντησε στις πρώτες του μέρες στους ερυθρόλευκους υποστήριξε ότι: «Έπρεπε ουσιαστικά να ξεκινήσω από το μηδέν, για να χτίσω μία ομάδα».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού: «Δεν έχει τύχει να μιλήσουμε, άλλωστε αυτό είναι δύσκολο να συμβεί. Όπως ακριβώς και στην Πορτογαλία, το να πιουν μαζί καφέ οι προπονητές Πόρτο και Μπενφίκα ανεξάρτητα από τις σχέσεις του».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :