Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟ 2/2 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Με το ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παμβοχαϊκό στο Ρέντη (18:00, NOVASPORTS 7) ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών. Πρόσωπο του αγώνα ο Ποτόσνικ, ο οποίος με τους Βραχατιώτες ήταν στην καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος.

Στο Ρέντη ο Ολυμπιακός που είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, υποδέχεται την περσινή έκπληξη τον Παμβοχαϊκό. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με νίκη επικρατώντας με 0-3 της Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο, ενώ οι Βραχατιώτες έπεσαν θύμα της πρώτης... βόμβας, χάνοντας μέσα στο σπίτι τους από τον Μίλωνα.

Πρόσωπο της αναμέτρησης αυτής αναμένεται να είναι ο Τζέρι Ποτόσνικ. Ο πρώην ακραίος του Παμβοχαϊκού που με τις εμφανίσεις του στην ομάδα του Νίκου Ζαλμά βρέθηκε μέσα στην καλύτερη επτάδα και φέτος θα φοράει τα ερυθρόλευκα, παίζοντας για πρώτη φορά σε επίσημο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν σε όσα επίσημα παιχνίδια έπαιξαν οι δύο ομάδες, χρειάστηκαν πέντε σετ για να βγει νικητής. Στα αγωνιστικά ο Δημήτρης Καζάζης για τους γηπεδούχους θα περιμένει να δει αν θα μπορέσει να παίξει ο Στεφάνου που δεν έπαιξε απέναντι στην Λαμία.

Ο Νίκος Ζαλμάς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, εκτός φυσικά του Βραζιλιάνου Κλάιστ που έχει αποχωρήσει πριν αρχίσει το πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού.

Τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα διατίθενται πριν από την έναρξή του από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη, ενώ όπως και πέρσι έτσι και φέτος αναμένεται να βρεθούν και οπαδοί του Παμβοχαϊκού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :