Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΣΛΟΥΚΑΣ : ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από βαριά ήττα στην Πόλη απ' την Εφές (98-72) κι ο Κώστας Σλούκας θα βρεθεί στο Ο.Α.Κ.Α. έτοιμος να αποδείξει πως πήρε το μάθημά του!

Ο 23χρονος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, εξήγησε πως η ήττα στην Κωνσταντινούπολη πλήγωσε αγωνιστικώς και ψυχολογικώς την ομάδα του, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να φύγουν με τη νίκη απ' την έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου, Παναθηναϊκού (22/10, 18:45/ΝΕΤ).

«Το ντέρμπι είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι απ' αυτό στην Τουρκία. Η ήττα απ' την Εφές μας πλήγωσε πολύ κι αγωνιστικώς, αλλά κυρίως ψυχολογικώς και πρέπει να δείξουμε ότι μάθαμε απ' αυτή.

Τη Δευτέρα (22/10) πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι, κυρίως στην άμυνα και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημαντικό και θέλουμε πολύ τη νίκη, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς και θα υπάρξουν πολλά σημαντικά παιχνίδια σ' όλες τις διοργανώσεις» υπογράμμισε στο esake.gr παραμονές του ντέρμπι «αιωνίων», που θα ρίξει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Α1.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :