Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ!

Το πάθος ξεχειλίζει στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, κάτι που φαίνεται ακόμα και στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Βαγγέλης Μάντζαρης στην προσπάθειά του για ένα ριμπάουντ, δέχθηκε, κατά λάθος φυσικά, αγκωνιά πάνω στην διεκδίκηση, από τον Έισι Λο, με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη.

Έβγαλε πολύ αίμα και αμέσως του τοποθετήθηκαν ράμματα, ενώ έχει και ένα σκίσιμο κάτω από το μάτι του. Ο Λο, έσπευσε αμέσως να του ζητήσει συγνώμη και βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα, καθώς συμβαίνουν αυτά, ωστόσο η ανησυχία του Αμερικανού για τον συμπαίκτη του, δείχνει και τις σχέσεις που έχουν οι παίκτες μεταξύ τους.

Ο Μάντζαρης πάντως και απόψε θα έχει ειδική αποστολή, αφού όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την επιτήρηση του αστέρα της Εφές, Φάρμαρ που είναι και πιο δημιουργικός με ντρίπλα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :