Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗ

Μετά τον αγώνα με τη Μονπελιέ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Τοροσίδη, με τις πιθανότητες παραμονής του να έχουν αυξηθεί.

Σύμφωνα με την «SportDay» στην ερυθρόλευκη ΠΑΕ δίνουν 55-45 για την παραμονή του διεθνούς μπακ. Η διαφορά των δύο πλευρών δεν είναι μεγάλη και όπως ξεκαθάρισε και ο προεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την χθεσινή του επίσκεψη στο Ρέντη, δεν θέλει να γίνουν σήριαλ οι ανανεώσεις των συμβολαίων που εκπνέουν.

«Και επειδή γίνεται λόγος και θόρυβος για τις ανανεώσεις, ένα θα σας πω. Ξέρετε ότι θέλουμε να είστε εδώ, όσοι είναι να ανανεώσετε, οπότε να τελειώνουμε γρήγορα. Δεν είναι σωστό και για τους ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαιά τους αλλά και για τον σύλλογο να σέρνονται φήμες. Θέλω να τελειώνουμε με τις ανανεώσεις το συντομότερο δυνατόν», ήταν το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :