Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ... «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ» ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΒΙΓΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Νταβίντ Βίγια δεν διαλύει μόνο τις αντίπαλες άμυνες αλλά και... περιπολικά! Παακάτω μπορείτε να δείτε το απίστευτο σποτ για video game με πρωταγωνιστή τον παίκτη της Μπαρτσελόνα, το οποίο ήταν έτοιμο από το... 2010!

Συγκεκριμένα ο άσος της Εθνικής Ισπανίας ήταν ο παίκτης που είχε επιλεγεί για να φιγουράρει σε σποτ για το παιχνίδι pc "'Need for Speed - Hot Pursuit", όμως χρειάστηκε να περάσουν δύο ολόκληρα χρόνια για να βγει το συγκεκριμένο σποτ στον αέρα...

Ο λόγος για την παραμονή του στο... "ψυγείο", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "sport24.gr", για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα οφείλεται στο περιεχόμενό του.

Στο σποτ, ο παίκτης των "μπλαουγκράνα" χρησιμοποιούσε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες για να κάνει "φύλλο και φτερό" ένα αμάξι της αστυνομίας, με την Μπαρτσελόνα όμως να μην δίνει τότε την άδειά της για να παιχτεί θεωρώντας πως έδινε το κακό παράδειγμα στους φιλάθλους.

Τελικά, οι όποιες αντιρρήσεις των Καταλανών κάμφθηκαν και έτσι ο κόσμος μπορεί να απολαύσει τον 30άχρονο επιθετικό να δείχνει το ταλέντο του στα σουτ με στόχο όχι την αντίπαλη εστία αλλά ένα περιπολικό.

Απολαύστε τον...




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :