Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ... ΚΕΝΤΡΟ Ο ΣΤΟΡΚ!

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, στα τελευταία ματς δείχνει ότι έχει βρει αυτό που έψαχνε από την περίοδο της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων μέχρι τώρα, σχετικά με τους παίκτες που θα αγωνίζονται στον χώρο της μεσαίας γραμμής ως κόφτες.

Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει στους Δημήτρη Βουτσιώτη και Μανώλη Σιώπη, οι οποίοι δείχνουν πως έχουν «δέσει» αρκετά καλά και σε κάθε παιχνίδι είναι από τους καλύτερους σε απόδοση των ερυθρόλευκων.

Φάνηκε μάλιστα ξεκάθαρα πως ο Μπερντ Στορκ βρήκε τον παίκτη που ήθελε να είναι δημιουργικός, αλλά παράλληλα να τον έχει ως κόφτη, και αυτός είναι ο Δημήτρης Βουτσιώτης.

Από την προετοιμασία ο Στορκ είχε δείξει ότι ψάχνει τον παίκτη που θα αγωνίζεται ως «οχτάρι», αφού δίπλα στον «καθαρό» αμυντικό μέσο θέλει έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να προωθήσει την ομάδα, αλλά παράλληλα και να κόβει ό,τι περνάει από τον χώρο του. Αρχικά δοκίμαζε τον Ραφαήλ Σούκια σε αυτόν τον ρόλο, αλλά κατέληξε στον Δημήτρη Βουτσιώτη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :