Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΙΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΕΝ...

«Εχετε ένα μήνα προθεσμία», ήταν το κατηγορηματικό μήνυμα σε παίκτες και προπονητή της Μονπελιέ από τον πρόεδρο των πρωταθλητών Γαλλίας, Λουίς Νικολέν για να αλλάξουν την κατάσταση στην ομάδα.

Το ξεκίνημα της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League ειδικά στο πρωτάθλημα είναι άκρως απογοητευτικό, αφού η Μονπελιέ βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα και η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη. Η υπομονή των οπαδών έχει εξαντληθεί με τον πρόεδρο της ομάδας να φέρεται αποφασισμένος και ταυτόχρονα διατεθειμένος να περιμένει αποτελέσματα για έναν ακόμα μήνα, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση είναι έτοιμος να... πάρει κεφάλια.

«Τα αποτελέσματα μας από την αρχή της σεζόν είναι απογοητευτικά και ίσως γι' αυτή την κατάσταση να φταίω και εγώ, διότι ανέχομαι τα αποτελέσματα και τις συμπεριφορές ορισμένων παικτών που νιώθουν ατιμώρητοι», είπε αρχικά ο Νικολέν και πρόσθεσε

«Δεν είμαι, όμως, διατεθειμένος να περιμένω άλλο. Τους δίνω ένα μήνα προθεσμία. Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα είμαστε όλοι αναγκασμένοι να πάρουμε τις αναγκαίες αποφάσεις».

Φαίνεται λοιπόν πως άπαντες στη Μονπελιέ τελούν υπό κρίση με τον προπονητή, Ρενέ Ζιράρ να νιώθει, όπως είναι πολύ λογικό, ιδιαίτερα επισφαλής.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :