Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους οπαδούς της ομάδας για την παρουσία του στο παιχνίδι με την Καντού και παράλληλα ενημερώνει για τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθειά της στον αγώνα με τη Μαπόορο Καντού. Και σας περιμένει στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ και τη Δευτέρα (22/10), στις 18.45, για τον αγώνα της 2ηςμέρας της Basket League ΟΠΑΠ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι ώρες διάθεσης των εισιτηρίων από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» είναι:

Παρασκευή 19/10: 10.00-20.00

Σάββατο 20/10: 09.00-18.00

Κυριακή 21/10: 10.00-18.00

Αν έχουν απομείνει κάποια εισιτήρια θα διατεθούν τη Δευτέρα (22/10) από το ίδιο σημείο από τις 09.00 ως τις 14.00.

ΜΟΝΟ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από τη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά των εισιτηρίων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και για με μία ταυτότητα μπορεί κάποιος να αγοράσει έως δύο εισιτήρια.

Παρακαλούνται θερμά οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους και να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ νωρίτερα του συνηθισμένου, καθώς λόγω του συστήματος της ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων, η διαδικασία αγοράς και εισόδου στο γήπεδο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα επιπλέον.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :