Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ ΤΟ «Golden Foot»! *PHOTOS*

Μια ακόμα διάκριση για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς…

Ο Σουηδός διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ο νέος κάτοχος του τίτλου «Golden Foot» για το 2012! Ο Ιμπραΐμοβιτς μάλιστα έγινε ο παίκτης που διαδέχθηκε τον Ράιαν Γκιγκς!

Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την πλακέτα με το «Golden Foot» από τον Πελέ και έβαλε το όνομά του δίπλα σε μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου…

Το συγκεκριμένο βραβείο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", δίδεται σε ποδοσφαιριστές άνω των 29 ετών, μετά από ψηφοφορία φιλάθλων στο διαδίκτυο…

Το βραβείο, το οποίο ξεκίνησε το 2003, απονέμεται σε ποδοσφαιριστές που έχουν διακριθεί για τις επιτυχίες τους στο γήπεδο, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, αλλά και για την προσωπικότητά τους.

Παίζει ακόμα ρόλο η εκτίμηση που απολαμβάνουν οι παίκτες από το κοινό και τους ειδικούς στο άθλημα και μπορεί να το κερδίσει μόνο μία φορά ένας παίκτης. Ο νικητής αφήνει το αποτύπωμα από το πόδι του στην «Προκυμαία των Πρωταθλητών», ένα είδος «Walk of Fame» στην παραλία του Μονακό.

Οι προηγούμενοι νικητές του «Golden Foot» είναι οι εξής:

2003 Ρομπέρτο Μπάτζιο - Μπρέσια
2004 Πάβελ Νέντβεντ - Γιουβέντους
2005 Αντρέι Σσεφτσένκο - Μίλαν
2006 Ρονάλντο - Ρεάλ Μαδρίτης
2007 Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο - Γιουβέντους
2008 Ρομπέρτο Κάρλος - Φενέρμπαχτσε
2009 Ροναλντίνιο - Μίλαν
2010 Φρανσέσκο Τότι - Ρόμα
2011 Ράιαν Γκιγκς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :