Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓ. ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, ήταν ένας από τους διακριθέντες της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μάλιστα ο αμυντικός των ερυθρόλευκων συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα της αγωνιστικής! Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο φέτος, αφού κανένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχε συμπεριληφθεί στους καλύτερους.

Ο "Τόρο" είχε ανώτερη βαθμολογία 7.0 και μικρότερη 6.6, αριθμοί που του χάρισαν δίκαια τη συμμετοχή του στην καλύτερη 11άδα της τέταρτης αγωνιστικής για τη θέση του αριστερού μπακ.

Οι υπόλοιποι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στους καλύτερους ήταν οι: Φέρστερ (Σέλτικ), Λαμ (Μπάγερν), Σμέλτζερ (Ντόρτμουντ), Πέπε (Ρεάλ Μ.), Ντε Γιονγκ (Άγιαξ), Βανιάμα (Σέλτικ), Όσκαρ (Τσέλσι), Βίλιαν (Σαχτάρ), Πιζάρο (Μπάγερν), Μπουράκ (Γαλατάσαραϊ).

 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :