Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ... 5.000 ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΑΛΚΕ!

Την συμπαράσταση 5.000 πιστών του οπαδών θα έχει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης στη καθοριστική αναμέτρηση με τη Σάλκε στο «Βέλτινς Αρίνα».

Η κρισιμότητα του αγώνα έχει κινητοποιήσει τον λαό του Θρύλου, που προετοιμάζεται να στήσει το δικό του πάρτι στις εξέδρες του «Βέλτινς Αρίνα», για να δώσει στους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ την απαραίτητη ώθηση να φτάσουν στην νίκη, η οποία θα τους δώσει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην φάση των 16» του Champions League.

Για ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο ερυθρόλευκος κόσμος αναμένεται να δημιουργήσει συνθήκες... Καραϊσκάκη σε ακόμη μία έδρα και να απασχολήσει για άλλη μια φορά τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία για τη πίστη που μεταδίδει στην ομάδα, αλλά και τον μοναδικό του παλμό στην εξέδρα.

Ήδη πολλοί ξεκίνησαν το ταξίδι τους τη Δευτέρα, άλλοι αναχωρούν σήμερα Τρίτη και ακόμα περισσότεροι θα πάνε αυθημερόν. «Τρέλα» έχει πιάσει όλους τους οπαδούς των ερυθρόλευκων, που ανυπομονούν να δουν τον Θρύλο να φεύγει θριαμβευτής από την έδρα της Σάλκε, με ακόμα ένα "διπλό" στο ενεργητικό του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :