Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! 6Χ6 ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0 ΣΕΤ

Την 6η νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές της Volleyleague ΟΠΑΠ πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας σοβαρά και προσηλωμένοι στην αγωνιστική τακτική του προπονητή μας δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 3-0 σετ επί της Νίκης Αιγινίου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο στο τρίτο σετ όταν προηγήθηκαν με 11-14. Στο σημείο αυτό η ομάδα μας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, πήρε προβάδισμα με 20-16 και τελικά πήρε το σετ (25-20) και την καθαρή νίκη.

Με αυτή τη νίκη οι ερυθιρόλευκοι ξέφυγαν - έστω και προσωρινά - με εφτά βαθμούς, από τον δεύτερο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που έχει έναν αγώνα λιγότερο. Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι παρέμειναν στη μια νίκη και «καρφωμένοι» στις τελευταίες θέσεις…

Τα σετ: 25-20, 25-18, 25-20

Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Μαρούλης 2, Γιούρισιτς 5, Ποτότσνικ 12, Κοκκινάκης 13, Γιορντάνοφ 16, Σμαραγδής 5, Στεφάνου (λ. 82%)/ Παπαδόπουλος 1, Μάρκου, Φιλίποφ

Νίκη Αιγίνιου (Στράντζαλης): Γεωργόπουλος 6, Παπαδημητρίου 4, Μακ Λάχλιν 11, Γάτσης 5, Ντάμποβιτς 4, Ποτολίδης 5, Εφραιμίδης (λ. 63%)/ Γκορίδης 1, Παράσογλου, Γκεοργκίεφ 2.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :