Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ο Ολυμπιακός είχε απαντήσεις σε ό,τι κι αν δοκίμασε η Κάχα Λαμποράλ στο μεταξύ τους παιχνίδι, στη Βιτόρια, κι έτσι αναδείχθηκε νικητές σύμφωνα με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης πανηγύρισαν το δεύτερο σερί «διπλό» τους στη φετινή Ευρωλίγκα και βρίσκονται μία… ανάσα από την πρόκρισή τους στο Top 16, με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρει πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και ποιότητα, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει την απόδοση του Κάιλ Χάινς.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το «διπλό» στη Βιτόρια, επί της Κάχα Λαμποράλ: «Προφανώς, αυτό ήταν το κρίσιμο βήμα για εμάς. Είχαμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια, στο Μιλάνο κι εδώ, στα οποία δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα. Η Κάχα πριν από το παιχνίδι είχε πει ότι θα είναι ένας τελικός για αυτήν. Εμείς είχαμε απαντήσεις σε όλα και κυρίως ελέγξαμε το ρυθμό στο τέλος, που είναι το πιο σημαντικό όταν παίζεις απέναντι σε ισπανικές ομάδες. Με δέκα ασίστ παραπάνω και με βάση τη γενικότερη εικόνα των στατιστικών ήταν δύσκολο για εμάς να χάσουμε σήμερα. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τη σπουδαία ατμόσφαιρα. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την Κάχα Λαμποράλ».

Για το εάν η νίκη ήρθε πιο εύκολα από ό,τι πίστευαν: «Δεν ήταν πιο εύκολη η νίκη από ό,τι την περιμέναμε. Είχαμε πει στα αποδυτήρια ότι θα πρέπει να βάλουμε πίεση στην Κάχα Λαμποράλ. Είχαμε πει να προσέξουμε στην άμυνα και να τρέξουμε στην επίθεση κι αν δεν το κάναμε τότε να παίξουμε τα συστήματά μας σωστά. Στο ημίχρονο είπαμε να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη που κάναμε στο πρώτο μισό».

Για την εμφάνιση του Κάιλ Χάινς: «Ο Κάιλ Χάινς σήμερα (16/11) ήταν παντού, ήταν εξαιρετικός».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :