Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ : ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Βαγγέλης Κουτσοκέρας, τόνισε σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Καβάλα αύριο (19/11, 17:00), ότι ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Συγκεκριμένα ο Κουτσοκέρας, είπε:

«Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στη Βιτόρια κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Πρέπει να σεβαστούμε τη δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζόν και να βγάλουμε και απέναντι στην Καβάλα όσα έχουμε δουλέψει. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να κρατήσουμε ψηλά τον ρυθμό που έχουμε βρει καθώς ακολουθεί και το ματς με την Αναντολού Εφές. Η Καβάλα είναι μια ομάδα που δεν έχει αρχίσει καλά το πρωτάθλημα και είναι σίγουρο πως θα εμφανιστεί στο ΣΕΦ χωρίς άγχος, οπότε χρειάζεται προσοχή».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :