Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΛΕΤΟ

Ο μέγας και... πολύς Λέτο, που τόσος θόρυβο έγινε και άπαντες οι "πράσινοι" θριαμβολογούσαν για το τι μπορεί να κάνει ο Αργεντίνος κόντρα στον Ολυμπιακό και πόσο θα τον πληγώσει, ενώ ο ίδιος το έπαιζε... "τριφυλλάρα σ'αγαπώ" και τσαμπουκαλευόταν μέσα στο Καραϊσκάκη για να αποδείξει του... λόγου το αληθές, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τη λύση του συμβολαίου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συμπαίκτες του.

Οι "πράσινοι" που... έχουν παρελθόν στην στήριξη τραυματιών και "σημαίων" που αλλάζουν σαν τα πουκάμισα, προφανώς δεν έχουν... μέλλλον με τον Σεμπάστιν Λέτο, αφού από ότι φαίνεται μόνο βέβαιη δεν είναι η συνέχιση της καριέρας του Αργεντινού στο "τριφύλλι" και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Ο Λέτο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συμπαίκτες του, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν τον λόγο της απουσίας του από το παιχνίδι με τη Λάτσιο στη Ρώμη, τους αποκάλυψε ότι συζητάει για τη λύση του συμβολαίου του, σύμφωνα με αποκλειστικό θέμα της εφημερίδας «Derby».

Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον Αργεντίνο και τον Παναθηναϊκό έγιναν κατά την παραμονή του στην Ελλάδα πριν από μερικές ημέρες. Αφού αρνήθηκε να υπογράψει την επέκταση για ένα ακόμα χρόνο που του προτάθηκε, έπεσε στο τραπέζι το θέμα του διαζυγίου, ενώ σχετική επαφή υπήρξε και με το μάνατζέρ του, Koσεντίνο.

Προφανώς και ο ίδιος δεν βρήκε το λόγο να στηρίξει την... αγάπη του και όλα δείχνουν πως οι... "μεγάλες αγάπες", έχουν ημερομηνία λήξης.

Κάποιον θα βρουν να μας... "απειλούν" τώρα, όταν τους τελειώσει η καραμέλα της αδικίας και της διαιτησίας! Αναμένουμε...

 
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :