Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Την έβδομη σερί νίκη του στη Α1, η οποία θα του επιτρέψει να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, θα επιδιώξει κόντρα στον Κολοσσό ο Ολυμπιακός (13.00 ζωντανό από την ΕΤ-1).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θέλουν να δώσουν συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα, αυτή τη φορά απέναντι στον Κολοσσό.

Τρεις ημέρες μετά τον επιβλητικό τους θρίαμβο επί της Αναντολού Εφές, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στην Α1, ώστε να παραμείνουν ακλόνητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα να βγάλουν από το πρόγραμμά του μία ακόμη δύσκολη αποστολή, παίζοντας ταυτόχρονα καλό μπάσκετ.

Απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Μηνά Γκέκου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα ζητήσει την επιβολή ρυθμού, γρήγορο μπάσκετ, αλλά και κατάλληλες επιλογές, ώστε η ομάδα να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεηση νίκη.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των περισσότερων παικτών του, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές, εν όψει του καθοριστικού αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας

Στα ευχάριστα για τον προπονητή του Ολυμπιακού και το επιτελέιο του συγκαταλέγεται το γεγονός έλλειψης αγωνιστικών προβλημάτων.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :