Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕ... ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Ερυθρός Αστέρας, πέτυχε θρυλική ανατροπή θριαμβεύοντας με 3-2 της... μισητής Παρτιζάν παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 1-2.

Λίγες ημέρες μετά τους θριάμβους των τμημάτων μπάσκετ και πόλο του Ερυθρού Αστέρα επί της Παρτιζάν, το βράδυ του Σαββάτου ήταν η σειρά του ποδοσφαιρικού τμήματος να πανηγυρίσει ακόμη μια σπουδαία νίκη σε βάρος της... "μησιτής" με 3-2 και να πετύχει σημαντικό βήμα γι ατην κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Η νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν 1-0 και 2-1.

Η φιλοξενούμενη Παρτιζάν αιφνιδίασε, αφού προηγήθηκε στο 9' με τον Μίτροβιτς, όμως ο Ερυθρός Αστέρας «απάντησε» γρήγορα με τον Κασάλιτσα στο 14' μέσα σε αποθέωση από τον απίστευτο λαό του, που είχε δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα στις εξέδρρες του «Μαρακανά».

Η Παρτιζάν πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με αυτογκόλ του Γιοβάνοβιτς στο 22', αλλά η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στα αδέλφια μας, που με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος γύρισαν το παιχνίδι και έφτασαν αστον θρίαμβο με γκολ των Μιλιγόγιεβιτς (49') και Μουντρίνσκι (79')!



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :