Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΑΔΗΣ : ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μεγάλες δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Ευρωλίγκα έχει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Στάυρο Ελληνιάδη, ο οποίος μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6", δεν έκρυψε ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση των ερυθρόλευκων κόντρα στην Εφές Αναντολού.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Εφές και το βελτιωμένο πρόσωπο του Ολυμπιακού: «Έπαιξε πολύ καλά, ήταν συγκεντρωμένος με δυνατή άμυνα και αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Ήταν εντυπωσιακός, παίζει ωραίο μπάσκετ έχοντας αποβάλει το άγχος που του δημιουργούσε η πίεση του κόσμου λόγω της περσινής χρονιάς. Χρειάζεται υπομονή και αν δουλεύεις σωστά το αποτέλεσμα θα έρθει. Η ομάδα έχει βάλει τις βάσεις για να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ευρωλίγκα.

Πέρασε ένα διάστημα προσαρμογής με τον καινούριο προπονητή. Υπήρχε μια βιασύνη και από τον κόσμο αλλά και τους παίκτες που έδειχναν να έχουν χάσει το ρόλο τους. Ο χρόνος βοήθησε τον Ολυμπιακό να παίξει καλύτερο μπάσκετ. Ειδικά στην άμυνα είναι πια εντυπωσιακός. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση ο Παπανικολάου και η αυτοπεποίθηση που δείχνει στα σουτ. Είναι μεγάλη υπόθεση για ένα σουτέρ το να πιστεύει στις δυνατότητές του. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει. Το μέλλον του ανήκει και έχει δυνατότητες και φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει».

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα: «Δεν νομίζω πως χθες έπιασε ταβάνι στην απόδοσή του, δείχνει όμως πως ανεβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες. Έχει νεαρούς παίκτες με μεγάλες δυνατότητες που σε κάθε ματς αποκτούν εμπειρίες. Αν το διαχειριστούν σωστά, έχουν μέλλον. Ο Ολυμπιακός έχει μαζέψει μια φουρνιά παικτών όπως ο Σλούκας, ο Μάντζαρης και ο Παπανικολάου που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους».

Για εικόνα του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές σε επίθεση και άμυνα: «Υπήρχε επιπλέον κίνητρο από την ήττα με 26 πόντους στην Τουρκία και ήθελαν να καλύψουν τη διαφορά και για βαθμολογικούς λόγους και για το γόητρο. Η άμυνα είναι θέμα διάθεσης κυρίως. Τα παιδιά έχουν φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο και ό, τι συμβαίνει γύρω τους θα πρέπει να το διαχειριστούν σωστά. Πρέπει να συνεχίσουν με ζήλο και διάθεση και να παίζουν πάντα δυνατή άμυνα γιατί με αυτήν κερδίζεις τίτλους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :