Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Μετά τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ οι παίκτες του Ολυμπιακού, θα αρχίσουν άμεσα την προετοιμασία τους για τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στη Μονπελιέ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Κυριακής (04/11) στις 11:00 προκειμένου να γίνει ένα χαλάρωμα μετά το παιχνίδι με τους Κρητικούς, για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά και για να διαπιστωθεί η πορεία των τραυματιών της ομάδας. Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως, ενόψει Μονπελιέ, δεν υπάρχουν νέα προβλήματα τραυματισμών.

Οι ερυθόλευκοι βέβαια, ανησύχησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ όταν τραυματίστηκε ελαφρά ο Σιόβας, όμως ο Δραμινός αμυντικός δεν έχει κανένα πρόβλημα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Έτσι, αυτό που προέχει για τους ερυθρόλευκους είναι να δουν την κατάσταση του Πάμπλο Κοντρέρας αλλά και το πώς είναι οι Ράφικ Τζιμπούρ και Αριέλ Ιμπαγάσα και το αν θα καταφέρουν να προπονηθούν είτε την Κυριακή (04/11), είτε τη Δευτέρα (05/11), σε προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Το μεσημέρι (14:00) της ίδιας μέρας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενόψει του αγώνα Champions League που ακολουθεί την Τρίτη (06/11), ενώ στις 17:15 θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο τεχνικός της Μονπελιέ, Ρενέ Ζιράρ. Στις 18:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση των Γάλλων πριν τη... «μάχη» με τους ερυθρόλευκους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :